Salakapakassa 30.6.–29.7.2017

 

pe 30.6. Rokulitanssit

A. Aallon Rytmiorkesteri

Rokulitansseissa meitä viihdyttää todellinen iskel­mä­musiikkiyhtyeiden helmi: vuonna 1989 perustettu ylöjärveläinen A. Aallon Rytmiorkesteri, joka on pitkän uransa aikana tanssittanut väkeä useilla Suomen lavoilla. Lisäksi yhtye on tehnyt klubikeikkaa, sekä konserttikiertueita. Yhtye muistetaan myös MTV3:n musiikkiohjelma­sarjasta Iskelmä­prinssi, jossa A. Aallon Rytmiorkesteri toimi house­bändinä säestäen maamme iskelmätähtiä, aina Kari Tapios­ta, Dannyyn ja Nylon Beatiin­. Yhtye on saavuttanut useita kultalevyjä sekä platinalevyn.

Yhtyeessä soittavat Mika Maijala, Jouko Maijala, Mikko Kaski, Ali Ahmaniemi, Vesa Lake Side, Kari Heiskari, Arto Niemi, Jukka Tuominen, Jani Lehtinen ja Teemu Broman.

 

pe 30.6. Rokulitanssit ja la 1.7. Festivaali-iltamat

Jarkko Yli-Sikkilä & In Beat

Esittelyjä ei kaipaa talon ”House Band”: Jarkko Yli-Sikkilä & In Beat.
Pojat jatkavat tanssittamista sekä pe 30.6. että la 1.7.2017 Salakapakassa.

 

la 1.7. Festivaali-iltamat

Marko Haavisto & Poutahaukat

Aki Kaurismäen elokuvasta Mies vailla menneisyyttä tuttu "pelastusarmeijan orkesteri" on perustettu jo vuonna 1997. Pitkän linjan muusikko Marko Haavisto oli soitellut jo useissa kokoonpanoissa ennen Poutahaukkojen perustamista. Yhtye on keikkaillut vuosia, niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Yhtyeen kokoon­panossa soittavat Marko Haavisto - basso ja laulu, Jouni Saario - kitara, Jaakko Rossi - kitara ja laulu, Samuli Halonen - rummut ja laulu. Poutahaukat nimen takana on yllättäen Marko Haaviston äidin lohkaisu pojan ulkonäöstä kun hän saapui äitienpäivä lounalle raseana, univelkaisena ja vanhalta "nuottiöljyltä" tuoksahtaen.

 

pe 7.7.  

Virve ja Antti & AMS

Virve Leppäahon, Antti Nelimarkan ja AMS-yhtyeen ohjelmisto koostuu kotimaisista pop/rock-covereista, sopivasti omannäköisiksi sovitettuina. Mukaan mahtuu myös ulkomaisten artistien musiikkia. Yhtyeessä soittavat Jari Erkkilä (rummut), Tommi Vainio (basso), Tero Kalliomaa (kitara) ja Hannu Siirtola (kitara).

 

la 8.7.  

Silverado Country Band

Jo kolmatta kertaa Salakapakan lavalle nouseva paikallinen Siverado Country Band on todellinen kantrimusiikin taitaja. Kokoonpanossa soittavat Risto Joensuu laulu ja kitara, Jarmo Isotalo rummut, Pentti Paalijärvi basso, sekä Veikko Männikkö sähkökitara. Illan aikana saamme countryn lisäksi kuunneltavaksi myös bluesia ja rokkia. Stetsonit kallelleen, vyönsoljet kiiltämään ja buutsit kohti Salakapakkaa, taas mennään!

 

la 8.7. 

Matkalaukkumiehet

Matkalaukkumiehet on neljän alajärveläisen kaveruksen perustama suomenkielistä rockia soittava yhtye. Debyyttialbumi Kylmästä sisään näki päivänvalon jo yhtyeen perustamisvuonna 1995, ja sitä on seurannut neljä omakustannetta sekä lukuisia sähköisiä julkaisuja. Uusimmat julkaisut ovat vapaasti kuunneltavissa internetistä Soundcloud-sivustolta. Sieltä löytyy esimerkiksi yhtyeen tuorein julkaisu, syksyllä 2016 julkaistu Latomaisemaa-ep. Yhtyeeseen kuuluvat Tommi Vainio (kitara & laulu), Tero Kalliomaa (kitara & laulu), Timo Ojanperä (basso & laulu) sekä Jari Erkkilä (rummut).

 

pe 14.7.  

Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band

Tanssittava rytmimusiikki valtaa Salakapakan lavan, kun Finnish Blues Awards -gaalassa Vuoden 2017 tulokkaana palkittu laulaja ­Emilia Sisco ja huuliharppumestari Helge Tallqvist bändeineen astuvat estradille. Kokoonpanossa soittavat lisäksi Suomen huippukaartiin kuuluva kitaristi Konstantin ”Konsta” Kovalev, rumpali Jupe Litmanen ja basisti Tom Nyman. Tässä yhdistyy nuoruuden ennakkoluulottomuus vankkaan kokemukseen. Yhtye vie meidät sielukkaan ja raikkaan R&B:n ja soulin maailmaan.
Sisco on nuori blues-, rythm & blues ja soul-laulajatar, joka on lyönyt itsensä läpi lyhyessä ajassa blues & roots -musiikin genressä. Hyvin vahva ja sielukas soundi yhdistyy valloittavaan persoonaan sekä vakuuttavaan lavaesiintymiseen. Helge Tallqvist puolestaan on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen blues & roots -genren johtavista artisteista. Hänet nimettiin vuonna 2015 Blues Hall of Fameen.
Nyt kannattaa tulla kauempaakin juurimusiikin äärelle!

 

la 15.7.  

Timo Kotipelto & Jani Liimatainen

Yleisön ja henkilökunnan pyynnöstä ylpeänä esittelemme jälleen Kotipelto & Liimatainen duon. Viime kesänä Salakapakan "katon ilmaan nostattanut"meno saa jatkoa ja pääsemme jälleen nauttimaan ainutlaatuisesta akustisesta duokeikasta.
Stratovariuksesta tutuksi tullut Timo Kotipellon ja ex-Sonata Arctican Jani Liimataisen karisma ja soitanta on sitä luokkaa, että varmasti heinäkuussa Salakapakkaan on läytänyt jälleen tiensä faneja eri puolilta maailmaa, meidän paikallisten lisäksi.

 

pe 21.7.  

Hauli Bros

Hauli Bros, yksi Suomen ahkerimmista keikkakoneista sadan-kahdensadan keikan vuosivauhdilla, tietää kuinka bileet pidetään.
Vuonna 1996 perustettu tamperelainen rock-yhtye, jonka soinnissa kuuluu vahvasti manserockin perinteet. Pitkän linjan muusikot Juri Lindeman (laulu, kitara), Kalle Alatalo (kitara, laulu), Ari Pulkkinen (basso, laulu) Harri Vainionpää (rummut) soittavat ”harjurockia”.

 

pe 21.7.

Pauli Hanhiniemi & Retkue

Hanhiniemen Pauli ei esittelyjä kaipaa. Muusikko, sanoittaja, säveltäjä, näyttelijä, ääninäyttelijä. Useiden kokoonpanojen takaa löytyvä, Kolmannen Naisen perustajajäsen. Palkittu (Juha Vainio sanoittajapalkinto 2007). Lukemattomien tekstien ja sävellysten tekijä. Kappaleita on syntynyt niin elokuviin, kuin teatterilavoillekin ja toisten muusikoiden esitettäväksi.
Pauli ja Retkue keikkailevat tiiviisti läpi kevään ja kesän. Retkuessa soittavat Pauli Hanhi­niemi (laulu/kitara), Riku Kettunen (kitara), Ville Rauhala (basso) ja Juppo Paavola (rummut).

 

la 22.7.  

Neumann Unit (Neumann ja Pete)

Neumann (Dingo) ei esittelyjä tarvitse. Levoton Tuhkimo, Autiotalo, Nahkatakkinen Tyttö, Sinä ja Minä... Neumannin hittien lista on huikea ja nyt jo ikivihreiksi kasvaneet kappaleet soivat tiuhaan radioissa tänäkin päivänä!
Neumann Unit on uusi kokoonpano, jossa Neumann (Dingo) ja Pete­ Lapintie (ex-Dingo) esittävät Neumannin tuotannon parhaita paloja kitaran ja kosketinsoittimien säestyksellä.

 

pe 28.7.  

Jarkko Järvenpää & Ari Viitasaari feat. Topi Sorsakoski

Jarkko Järvenpää & Ari Viitasaari ­feat Topi Sorsakoski. Musiikkinäytelmä Salattu Suru kertoo Pekka Tammilehdon matkasta Topi Sorsakoskeksi. Seppo Tammilehdon kirjoittaman musiikkinäytelmän "Topina" unohtumattomia ja koskettavia kappaleita tulkitsi Jarkko Järvenpää, joka yhdessä Ari Viitasaaren kanssa vie meidät matkalle muistoihin, joita varmaan jokaiselta löytyy, kuullessaan Topi Sorsakosken kappaleita.

 

pe 28.7.  

Sir Elwood Duo

Herrat Juha Lehti & Juha Saaresaho ovat tuttuja miehiä Sir Elwoodin hiljaiset värit –orkesterista. Duossaan he maalailevat hiljaisista väreistä tutuilla elementeillä kuvaa tästä maailmasta yksilön kannalta. Soittimina soivat niin kitara, piano, haitari kuin huuliharppu – ja päällä hra Lehden elämän koulima ääni.

 

la 29.7.  

Sami Saari & Jazzpojat

Paitsi sooloartistina, Sami Saari­ muistetaan Veeti & The Velvets -lauluyhtyeestä. Hänet tunnetaan parhaiten hiteistään ”Ainutkertainen”, ”Sen luonteinen mies”, ”Mä teen oikein”, ”Onnen kyyneleet” ja ”Iisimmin”. Läheisen ystävänsä Aki Sirkesalon teoksia löytyy myös Sami Saaren ohjelmistosta. Vuonna 2010 hänestä tuli legendaarisen ­Dallapé-orkesterin laulusolisti.
Salakapakan lavalle Samin kanssa nousevat Mikael­ Myrskog (piano), Eero Seppä (kontrabasso), Ville Pynssi (rummut).

  

 

 

Sisustus KOKON 

 

 

NetTicket.fi