"Suomi 100 – Rajaton 20", Kitron Stadion 30.6. 

 

Rajaton

 

Lauluyhtye Rajaton Kitron Stadionilla  

 

Rajaton on nimensä mukainen kokoonpano sekä musikaallisen taustansa, että ohjelmistonsa puolesta.

Helsingissä vuonna 1997 perustettuun kuusijäseniseen a cappella -lauluyhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela, Virpi Moskari, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius.

 

20-vuotisen uransa aikana Rajaton on noussut yhdeksi maamme ikonisimmista yhtyeistä. Rajaton on tehnyt noin 1500 esiintymistä 5 maanosassa ja 30 maassa sekä julkaissut 15 albumia ja 2 DVD:tä, jotka ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 400 000 kappaletta.

 

Rajattoman a cappella -ohjelmistosta löytyy ns. perusohjelmiston eli omien originaalikappaleiden lisäksi mm. joululauluja ja lastenlauluja. Sinfoniaorkestereiden solisteina Rajaton laulaa mm. Abbaa, Queeniä ja Beatlesiä.

”Pitkän uramme salaisuus on kenties se, että Rajattomassa on ikään kuin monta yhtyettä yhdessä. Yhtyeen jäsenillä on keskenään hyvin erilaiset musiikilliset taustat, ja koko yhtye osallistuu säveltämiseen ja sovittamiseen. Teemme jatkuvasti konsertteja lukuisilla erilaisilla ohjelmistoilla”, sanoo yhtyeen sopraano Virpi Moskari.

 

20-vuotisen uran ja Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Rajaton levyttää syksyllä Itsenäisen Suomen ikimuistoisimmat kevyen musiikin kappaleet.

 

Yhteistyössä

Alajärven Ankkurit ja Aaltoa & Aarioita

 

(Rajaton, kuva: Ville Juurikkala) 

 

 

Sisustus KOKON 

 

 

NetTicket.fi