Päivitämme 2019 klubitietoja.

 

AALTOA & AARIOITA KLUBI

 

Meille musiikin ja kulttuurin ystäville on nyt perustettu oma Aaltoa & Aarioita Klubi, jossa voimme nauttia elämyksistä myös festivaaliviikon ulkopuolella. Aaltoa & Aarioita Klubiin ovat tervetulleita kaikki musiikin ystävät!

 

Klubin jäseneksi pääset täyttämällä liittymislomakkeen, ilmoittamalla yhteystietosi sähköpostilla tai maksamalla suoraan jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Jäsenyys alkaa, kun olet maksanut jäsenmaksun. Liittymisen jälkeen olet oikeutettu klubilaisille kuuluviin etuihin.

 

Aaltoa & Aarioita Klubin jäseneksi voi liittyä joko yksittäinen henkilö tai useamman henkilön muodostama yhteisö. Myös yritykset voivat liittyä Aaltoa & Aarioita Klubin jäseneksi. Klubin vuosittainen jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 20 €/vuosi, yritys- tai yhteisöjäseniltä 50 €/vuosi.

 

Tilinumero FI69 5188 0720 0905 16 / Aaltoa & Aarioita.

 

Klubilaisten jäsenedut 2018

 

- omavalintaisesta konserttilipusta –5 € alennus (1 konsertti/jäsen)

- fanituotteista –2 € alennus

- klubilaisten VIP- ja artistitapaamisia

 

Klubimatka

 

"Tuliset tenorit" -konsertti

3.–4.11.2018 Musiikkitalo, Helsinki

Tiedustelut: Ysimatkat, Inga Yli-Sikkilä,

p. 050 562 4916, ma–pe 10–14

 

Syksystä 2012 alkaen "Tuliset Tenorit" ovat herkistäneet ja pakahduttaneet sydämiä. Uusittu syyskiertue tarjoaa tenoriklassikoita, tangoja sekä uusia tuntemattomampia kappaleita. JYRKI ANTTILA, TERO HARJUNNIEMI, PENTTI HIETANEN sekä 10-henkinen orkesteri johtajanaan JUKKA NYKÄNEN. 

 

 

Sisustus KOKON 

 

 

NetTicket.fi